2
3
5
6
7
8
10

HIGH QUALITY WINES AT BOOTHSTOCK

HIGH QUALITY WINES AT BOOTHSTOCK
2 May

Festivalprimeur: de betere wijnen voor de festivalgangers

Boothstock festival, het grootste dancefestival van Rotterdam, knalt op zaterdag 10 juni de zomer in met een spectaculaire line-up. Met vijftig (inter)nationale DJ’s zoals Apollonia, Derrick May en Dennis Ferrer én een veelbelovend wijnassortiment speelt Boothstock dit jaar weer in op alle zintuigen. Deze week zijn de nieuwe festivalwijnen exclusief gepresenteerd in het Rotterdamse Boathouse. De wijnen werden geproefd door 100 mensen uit de scene zoals DJ’s, festival organisatoren en horeca kopstukken. Boothstock heeft hiermee de nationale primeur en is het eerste festival van het seizoen waar met kwaliteitswijnen geproost kan worden. Hierna staan de wijnen op de kaart van festivals door het hele land.

Winetasting

Het Kralingse Bos wordt op 10 juni voorzien van wijnbarren waar sommeliers de festivalgangers graag adviseren over de juiste keuze. De nieuwe festivalwijnen, waaronder Jean Léon 3055 (Chardonnay en Rosé), Torres Pazo das Bruxas Albariño (wit) en de mousserende Miquel Torres Cordillera Brut Pinot Noir vielen tijdens de winetasting goed in de smaak. Ieder jaar brengt Boothstock de festivalbeleving in het Kralingse Bos naar een hoger niveau door het drankassortiment te verbreden. “Vorig jaar zijn we als eerste festival gestart met kwaliteitswijnen, dit was meteen een groot succes. Er is een grote groep mensen die tijdens festivals graag een lekker glas wijn drinkt, deze groep komt tijdens Boothstock niets te kort.” vertelt organisator Henk Witteveen. Naast Boothstock worden de wijnen later dit jaar ook geschonken op festivals zoals de A Day At The Park, Midsummer Festival en Electronic Family.

Kaarten bijna uitverkocht

Ruim 10.000 kaarten zijn in december de verkoop in gegaan. Het grootste gedeelte van de tickets is inmiddels verkocht, de laatste Late Bird tickets zijn nog te koop voor €40 (ex fee) via www.boothstock.nl. Ook zijn er voor de sociale feestgangers nog Late Bird Grouptickets te koop vanaf 10 stuks voor €37,50 (ex. Fee).